1500 på en timme? Panta mera :D



1500 SEK på en timme??

 

En lördagsförmiddag var jag ute med några kompisar, vi gick förbi en nattklubb. Soptunnan som låg utanför var överfull av pantflaskor och pantburkar. Jag gick senare dit och frågade om jag fick ta all pant inga problem bara jag tog bort det själv. Jag gick sen till en annan nattklubb och sen till två restauranger och provade samma sak. Inga problem bara jag tog bort det själv.  Sedan tog jag allt ihop till ica och pantade, och ca$$hing 1500 på 1 timme.

En massa restauranger och nattklubbar har inte personal eller intresse för att göra sig av med alla pantflaskor och pantburkar. Dom slänger helt enkelt allt i grovsoporna, det du ska göra är att på söndagen (gärna lönehelg) gå runt till olika nattklubbar och restauranger och fråga om du får ta deras pant. Blinka med ögonen och säg att du sparar ihop till snöscoter :D (det funkade för mig). Tänk även på att du har större chans att få tag på pant, på större ställen, små företagare (små restauranger) är ofta snåla och behåller varje krona själv. Satsa på stora nattklubbar och stora restauranger dom har ju självklart mer pant också.

Gå även runt till grannar och hus runt omkring och fråga om du kan få deras pant, du kommer bli överaskad på hur många som faktiskt ger bort sin pant. Det gäller bara att fråga :)


Det här pantflaskor och pantburkar kan både vara lättförtjänta pengar eller nästan till och med mindre lönsamt än REKLAMUTDELNING!! Allt handlar om plats och tillfälle. Att gå runt och leta i soptunnor, är INTE lönsamt. Jag kommer ihåg när jag och en kompis var små vi letade i tre timmar, i soptunnor och liknande vi fick ihop 14,50kr xD.
Är någon stor folkfest på gång i närheten av där du bor? eller någon fotbolls cup? På att gå runt och leta på dessa tillställningar drar du lätt in 500-1000 kr på 30-60 min letning, beroende på hur stort det är och hur många som komer dit.


Sätt det här i system att gå nån gång i månaden runt till grannar, restauranger, sport evenemang, festivaler, nattklubbar och överallt där dryck konsumeras i flaska och burk ;D

Om vi antar att du  tjänar ca 1000-1500 varje helg, det blir 4000-6000 kr extra i månaden, inte helt fel ;)

///W


Kommentarer
Postat av: Axel

Det var ju ganska smart ;)

Det är så vi ska få pengar till tröjor inkl. ep-tryck xD

2010-01-06 @ 02:06:38
URL: http://polevaultaren.blogg.se/
Postat av: Carlle

Fedt smart :o1

2010-01-06 @ 17:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0